kiekjes

Als kind begon ik met een knalrood fototoestel plaatjes te maken van de wereld om mij heen. Toen zat er altijd nog een limiet aan, twee of drie fotorolletjes per vakantie. Toen de toestellen digitaal werden begon ik steeds meer foto’s te maken. Door mijn HBO opleiding en de positieve invloeden van mijn vriend raakte ik geïnspireerd om beter te gaan fotograferen. En hoewel ik nog steeds niet alle ins en out van mijn spiegelreflex camera ken kan ik wel zeggen dat de foto’s in de loop van de jaren een stuk beter geworden zijn. Naast de vakantiekiekjes maak ik voor mijn werk regelmatig portretten en fotografeer ik op bruiloften van vrienden en familie.

chocolademuffin met frambozenvulling pindakaas tartaar

kindje zwarte piet zwarte piet

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *